dansstijlen

De dansstijlen die Maureen Kramer aanbiedt zijn voor alle leeftijden. De lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten. Er is veel aandacht voor individuele begeleiding en dansplezier staat centraal. Door oefeningen en dansen op muziek werk je moeiteloos aan je conditie en een goede lichaamshouding.

Voor Dans & Ballet Maureen Kramer staat individuele aandacht, creativiteit en samenwerking centraal.

lyrical jazzddansstijlenance
Via een warming-up werken we aan spierversterking waarin het hele lichaam aan bod komt in een mix van verschillende dansdisciplines en danscombinaties. Voor volwassenen die plezier in dansen hebben en die meer willen dan aerobics of fitness.Tijdens de les wordt gewerkt aan zeer gevarieerde danscombinaties op basis van wat langzamere choreografieën die leiden tot dynamische moderne dansen. 
bodyshapedansstijlen
Voor vrouwen, die hun lichaam in shape willen houden maar geen zin hebben in moeilijke danspassen of in een sportcentrum. Door verantwoorde opbouw van de lessen traint u het hele lichaam. Afwisselende muziek zorgt voor een extra stimulans om lekker aan je conditie werken.De lessen beginnen met een korte warming-up en een half uur combinatieoefeningen die de conditie opbouwen. Vervolgens spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam met een cooldown.